Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport, Utleie i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Rammeavtale for innleie av bussjåfører - Bergen lufthavn Flesland

Lufthavnen er inne i en ekspansiv fase og så vel trafikk som antall passasjerer øker stadig. på grunn av lufthavnens nåværende dimensjoner og infrastruktur medfører dette noen logistiske utfordringer. En av disse er et økt behov for bussing, som følge av at ikke alle fly vil få anledning til å ta om bord eller slippe av passasjerer i umiddelbar tilknytning til terminalen. Dermed har vi et behov for å kontrahere minimum fire bussjåfører, med opsjon på ytterligere fire. Bergen lufthavn stiller nødvendig materiell (dvs: busser) til disposisjon for sjåførene.
Ytelsene vil foregå på flysiden (i motsetning til landsiden) og omfatter i hovedsak:
? Transport av passasjerer og/eller mannskap fra gate (terminal) til flyoppstillingsplass
? Transport av passasjerer og/eller mannskap fra flyoppstillingsplass til gate (terminal)
Utover planlagte arbeidsoppgaver vil sjåførene måtte være tilgjengelige i arbeidstiden for å dekke behov for busstransportering som oppstår som følge av uforutsette eller ikke på forhånd varslede behov.
Flytrafikken på Bergen lufthavn er stor og opphører kun mellom cirka kl. 01. 30 -05. 30. Antall timer hvor det er behov for bussing er flere enn tidsrommet i hvor fly lander og letter, og det er muligheter for at dette behovet kan øke. Derfor må turnusarbeid påregnes.
Kontrakten vil ha en varighet på ett (1) år med opsjon for oppdragsgiver (Avinor) på forlengelse med ett (1) år av gangen i fire år (1+1+1+1+1 år).
Se for øvrig vedlagt tilbudsinnbydelse.
Anbud id:
195171
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 10. Mai 2012

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud