Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Rammeavtale for innleie av konsulenter til bybanekontoret på nord-jæren

Anskaffelsen gjelder en 3-årig rammeavtale med erfarne konsulenter som kan gi kapasitets- og kompetansemessig støtte til øvrig personell ved Bybanekontoret på Nord-jæren. Konsulentene skal også kunne utforme anbud og lede arbeid som skal utføres av andre leverandører.
Bybanekontoret har i oppdrag for kommunene Stavanger, Sandnes og Sola samt Rogaland fylkeskommune å planlegge en bybane som i 1. Utbyggingsetappe (ferdig til driftsoppstart innen 2018), vil forbinde de 3 kommunesentra, samt Stavanger Lufthavn, Sola med hverandre. Denne grunnstrukturen forutsettes å bli betjent med 3 driftslinjer med en samlet årlig vognkmproduskjon på ca 2, 6-2, 8 mill. Vognkm.
Arbeidets art for de ønsket innleide konsulenter er nærmere beskrevet i innenfor ulike arbeidsområder i i et til kunngjøringen tilgjengelig og nedlastbart konkurranse- og kontraktsgrunnlag.
Maksimal arbeidsbelasning pr år vil samlet være begrenset oppad til 2, 0 årsverk fordelt på maksimalt 3-4 ulike personer som i snitt (pr. Foretak hvis mer enn en kontrakt) tilbringer minimum 80 % av den innleide arbeidstiden ved Bybanekontoret som arbeidssted.
Oppgavene vil i hovedsak ligge på bestillersiden og vil bestå i prosjektstyring, prosjektkoordinering og annen kompetent rådgiving i spørsmål som naturlig er knyttet til utredning og formell/teknisk planlegging og utredning/analyser av et omfattende bybaneprosjekt.
i grunnlaget for konkurransen ønskes også et tilbud på en mulig opsjon for ytterligere 2 års rammeavtale med ett år om gangen.
Frist for levering av tilbud eller alternative tilbud er 2. Mai kl 12: 00 2011.
Anbud id:
139072
  • Sted:
    Stavanger, Sandnes  Sola  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 23. Mars 2011

Lignende oppdrag i Rogaland

5 anbud