Arkitekt, Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

525 Siste år
157 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for innleie av konsulenter til bybanekontoret på nord-jæren

Registrert Dato: Onsdag 23. Mars 2011

Anskaffelsen gjelder en 3-årig rammeavtale med erfarne konsulenter som kan gi kapasitets- og kompetansemessig støtte til øvrig personell ved Bybanekontoret på Nord-Jæren. Konsulentene skal også kunne utforme anbud og lede arbeid som skal utføres av andre leverandører.
Bybanekontoret har i oppdrag for kommunene Stavanger, Sandnes og Sola samt Rogaland fylkeskommune å planlegge en bybane som i 1. utbyggingsetappe (ferdig til driftsoppstart innen 2018), vil forbinde de 3 kommunesentra, samt Stavanger Lufthavn, Sola med hverandre. Denne grunnstrukturen forutsettes å bli betjent med 3 driftslinjer med en samlet årlig vognkmproduskjon på ca 2,6-2,8 mill. vognkm.
Arbeidets art for de ønsket innleide konsulenter er nærmere beskrevet i innenfor ulike arbeidsområder i i et til kunngjøringen tilgjengelig og nedlastbart konkurranse- og kontraktsgrunnlag.
Maksimal arbeidsbelasning pr år vil samlet være begrenset oppad til 2,0 årsverk fordelt på maksimalt 3-4 ulike personer som i snitt (pr. foretak hvis mer enn en kontrakt) tilbringer minimum 80 % av den innleide arbeidstiden ved Bybanekontoret som arbeidssted.
Oppgavene vil i hovedsak ligge på bestillersiden og vil bestå i prosjektstyring, prosjektkoordinering og annen kompetent rådgiving i spørsmål som naturlig er knyttet til utredning og formell/teknisk planlegging og utredning/analyser av et omfattende bybaneprosjekt.
I grunnlaget for konkurransen ønskes også et tilbud på en mulig opsjon for ytterligere 2 års rammeavtale med ett år om gangen.
Frist for levering av tilbud eller alternative tilbud er 2. mai kl 12:00 2011.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Leverandører, Planlegging, Prosjektstyring, Rammeavtale

Sandnes, Rogaland

Avsluttet: Mandag 02. Mai 2011