Arkitekt, Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

317 Siste år
110 Siste 3 mnd
29 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for innleie av ressurser til SHA-arbeid

Registrert Dato: Torsdag 24. November 2011

Rammeavtale for innleie av ressurser til SHA-arbeid
Samfunnet satser på jernbanen og vår virksomhet er derfor økende. Jernbaneverket trenger SHA-rådgivere for å arbeide med oppgaver knyttet til den overordnede planleggingen og koordinering av arbeidet ute.
SHA-rådgivere ? rammeavtale for innleie.
Jernbaneverket står overfor nye og spennende oppgaver med planlegging, bygging og vedlikehold.
Jernbaneverket ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med 3-10 tilbydere for innleie av ressurser til SHA-rådgiving. Rammeavtalenes varighet vil være 2 år, med opsjon på forlengelse med 1 +1 år.
Anskaffelsesprosessen gjennomføres som en to-trinns prosedyre, forhandlet kjøp. Tilbydere som blir kvalifisert vil få tilsendt konkurransegrunnlaget.
Kvalifisering til konkurransen skjer ved å levere informasjon som angitt i utlysningen, samt kvalifikasjonsgrunnlaget som er vedlagt.
Hovedoppgaver:
SHA-rådgiving, herunder men ikke begrenset til:
? Praktisk SHA-arbeide ute på anlegg
? Håndtering av byggherrens grensesnitt innen SHA
? Koordinering av prosjekteringen iht. Byggherreforskriften, slik at de prosjekterende tar hensyn til hverandres planer og valg av arkitektonisk eller teknisk art, og at disse sett i sammenheng ivaretar hensynet til arbeidstakernes sikkerhet, helse og arbeidsmiljø på bygge- eller anleggsplassen.
? Koordinering av utførelsesfasen iht. Byggherreforskriften, slik at de entreprenørene tar hensyn til hverandres planer og valg, og at disse sett i sammenheng ivaretar hensynet til arbeidstakernes sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.
? Etablering av nødvendig dokumentasjon for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø for å ivareta sikkerhet, helse og arbeidsmiljø ved drift, vedlikehold, endring og riving.
Jernbaneverket Utbygging er i ferd med å utlyse flere konkurranser for å etablere rammeavtaler for innleie av ressurser på flere ulike felt.
I løpet av november vil Jernbaneverket Utbygging utlyse parallelle rammeavtaler for innleie av ressurser til: Informasjon og nabokontakt, Miljøarbeid, Grunnerverv, SHA-arbeid og Kvalitetsarbeid
I løpet av desember 2011/januar 2012 vil Jernbaneverket utbygging utlyse parallelle rammeavtaler for innleie av ressurser til: Prosjektledelse, Prosjekteringsledelse, Byggeledelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere