Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Rørlegger, Vaktmester, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av legionellakontroll

Bygg- og kontraktseksjonen har byggherre- og eiendomsforvalterfunksjonen for Rogaland fylkeskommune og har et overordnet ansvar for felles innkjøp. Seksjonen står for organisering av planlegging, prosjektering og gjennomføring av nybygg- og vedlikeholdsprosjekter. Bygg- og kontraktseksjonen forvalter en bygningsmasse på ca. 400. 000 m2, i hovedsak fordelt på 29 videregående skoler.
målet for oppdraget er å etablere og gjennomføre et service- og kontrollprogram som sikrer tilfredsstillende vern mot legionella for alle videregående skoler i fylket. Dette skal forebygge legionellavekst og oppfylle myndighetenes krav til vedlikehold, ettersyn og kontroll. Det skal og regnes med opplæring og kursing av driftspersonell slik at de kan utføre regelmessige ettersyn og egenkontrolloppgaver i henhold til driftsinstruks utarbeidet av tilbyder.
Rogaland fylkeskommune har for tiden 29 videregående skoler.
For nærmere informasjon, se kapittel 4? Kravspesifikasjon.
Anbud id:
229841
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 27. Desember 2012

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud