Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av varer og tjenester innen elektro og automasjon

Hias iks inviterer til konkurranse for inngåelse av parallelle rammeavtaler om kjøp av varer og tjenester innen elektro og automasjon.
Anskaffelsen er delt inn i følgende delområder:
1. Elektroinstallasjon for bygningsmessige elektro- og svakstrømsinstallasjoner, herunder hoved- og underfordelinger for bygningsmessige installasjoner inkl materiell, fordelingstavler samt reparasjon og vedlikehold.
2. Automasjonstjenester for alle tekniske installasjoner og anlegg, herunder tekniske fordelinger og styretavler, programmering av instrumenteringsutstyr, programmering av pls? Er og Scada inkl materiell, samt reparasjon og vedlikehold.
Elektroinstallasjon for bygningsmessige elektro- og svakstrømsinstallasjoner, herunder hoved- og underfordelinger for bygningsmessige installasjoner inkl materiell, fordelingstavler samt reparasjon og vedlikehold.
Automasjonstjenester for alle tekniske installasjoner og anlegg, herunder tekniske fordelinger og styretavler, programmering av instrumenteringsutstyr, programmering av pls? Er og Scada inkl materiell, samt reparasjon og vedlikehold.
Inklusive opsjoner, dvs rammeavtaler på totalt 4 år, anslås totalt volum å være mellom 15 mill nok og 20 mill nok
Anbud id:
175616
  • Sted:
    Hamar, Ringsaker Løten, Stange  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 30. November 2011

Lignende oppdrag i Innlandet

4 anbud