Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av elektro- og automasjonsinstallasjoner

Formålet til «Den Magiske Fabrikken» er å øke biogassproduksjonen i Norge. Dette skjer gjennom å skape miljø- og ressursmessig optimale verdikjeder for biogass, samt styrke markedsposisjonen for biogass og biogjødsel.
Biogassproduksjon med utnyttelse av biogass som drivstoff for kjøretøy og produksjon av biogjødsel, er en god utnyttelse av våtorganisk avfall og gjødsel. For å sikre bærekraftige verdikjeder for biogass og biogjødsel er det viktig å både øke tilgangen på substrater (ressurser), sørge for effektiv produksjon, god utnyttelse av biogassen og biogjødselen, at kvaliteten på biogjødselen er tilstrekkelig for bruk i matproduksjon og at miljø- og ressurseffektiviteten av biogass og biogjødsel er godt dokumentert og sporbar i markedet.
Fabrikkens visjon er en omdanning av matavfall og husdyrgjødsel til biogass uten å slippe ut eller etterlate seg avfallsstoffer som ikke er utnyttbare.
Det arbeides for å øke tilgangen på substrat fra ulike sektorer, det gjennomføres analyser og prosesser som sikrer kvalitet på biogjødsel gjennom sporbarhet i verdikjeden. Det utvikles og vurderes også løsninger for å utnytte CO2-gassen fra biogassproduksjon som erstatning for fossil CO2. Basert på livsløpsanalyser av biogassens verdikjeder utvikles det videre systemer for miljødeklarering av biogass, som benyttes av sektoren i markedsføring av biogass og biogjødsel. Det utvikles også systemer for opprinnelsgarantier for biogass som inngår i blanding med naturgass.
Som en videreutvikling av fabrikken på Rygg, skal nå Linje 2 nå iverksettes, noe som vil medføre en fordobling av produksjonen av anlegget. i tillegg skal det gjennomføres en del bygningsmessige og tekniske utbedringstiltak for bl. a. Ivaretakelse av det ytre miljø.
Det skal også bygges et gartneri for prøvedrift i forbindelse med CO2 utnyttelse.
Anbud id:
507732
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Onsdag 7. Februar 2018

Lignende oppdrag i Vestfold

4 anbud