Grafisk design i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

74 Siste år
59 Siste 3 mnd
4 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av grafiske tjenester

Registrert Dato: Torsdag 27. Desember 2018

Budsjett- og analyseenheten har bl.a. behov for bistand i forbindelse med utforming av årsrapport og handlingsprogram hvert år. I tillegg har Kommunikasjonsenheten behov for grafiske tjenester i forbindelse med både mindre, større og komplekse oppgaver. Andre tjenestesteder i Bærum kommune har også behov for grafiske tjenester, og det er derfor mulig for alle andre tjenesteområder/tjenestesteder i kommunen å bruke denne avtalen.
Bærum kommune sitt behov for grafiske tjenester, og dermed omfanget av denne avtalen er blant annet:
- Markedsføring, reklame- og informasjonsmateriell
- Rådgivning og produksjon i forbindelse med grafisk design, illustrasjoner og infografikk, også for digitale flater
- Tjenester i tilknytning til trykking (kvalitet og klargjøring til trykk)
- Spesialiserte designtjenester
- Layout og brekking av større dokumenter (bl.a. budsjett med tekst, tabeller m.m.).
- Bildebehandling ved behov
Hovedleveransen er hovedsakelig grafiske tjenester, der alt materiell (f.eks. bilder/illustrasjon og tekst) kommer fra Oppdragsgiver, dvs. Bærum kommune. I noen tilfeller vil det være ønskelig at leverandør kan være behjelpelig med illustrasjoner og evt. foto.
Det kan bli behov for bistand i forbindelse med videreutvikling av elementer i kommunens grafiske profil (f.eks. brosjyre- og dokumentmaler, profil for kommunale bygg, skilting mm).
Denne avtalen innen grafiske tjenester vil imidlertid være en «ikke-eksklusiv» avtale, da Oppdragsgiver allerede har avtaler som omfatter noen typer grafiske tjenester og lignende tjenester som ikke vil omfattes av denne avtalen. Se pkt. 1.6.1. i konkurransegrunnlaget for mer informasjon om avtalene og innholdet i disse.
På grunnlag av siste års forbruk kan det antydes et samlet årlig uttak på ca. 400 000 - 600 000 kr eksklusive merverdiavgift. Årlig uttak vil være avhengig av økonomiske rammevilkår, politiske vedtak og markedssituasjonen for øvrig.


Referansenummer:  2018/26761

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift