Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

277 Siste år
75 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av ikt-konsulenttjenester

Registrert Dato: Fredag 06. Mai 2011

Ved NTNU IT alene, utføres det årlig IT-relaterte prosjekter i et omfang som omfatter ca. 5 årsverk prosjektledelse, 15 årsverk systemutvikling og 3 årsverk rådgiving. Mengden IT-relaterte prosjekter med krav til IT-kompetanse, forventes i rammeavtaleperioden å være høyere enn hva NTNU selv har av kapasitet.
NTNU ønsker å inngå rammeavtaler om kjøp av IKT-konsulenttjenester innenfor tjenestekategoriene;
A. Prosjektledelse
B. Systemutvikling
C. Rådgiving
Alle tjenestekategorier har krav til IT-kompetanse. For ytterligere informasjon om disse se del 2 Bilag 1. (Oppbygging av konkurransegrunnlaget er beskrevet i pkt. 2.2)
Ved avrop / kjøp på rammeavtalene gjennomføres det minikonkurranser. Dersom minikonkurranse ikke blir avholdt skal NTNU kjøpe fra den leverandøren som kom best ut i konkurransen for ønsket tjenestekategori.
Rammeavtalene som her inngås ansees iht LOA § 15-3 å være Rammeavtaler med flere leverandører hvor alle vilkår IKKE er fastsatt i rammeavtalen. Vilkårene som fastsettes i hver avropsavtale er kravene til kompetanse, som må bestemmes ut i fra behovet i hvert enkelt avrop. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta intervju for å evaluere tilbudt kompetanse ved hvert avrop ? avhengig av forespørselens art.
Hovedtyngden av avrop forventes å være fra NTNU IT, men det skal være mulighet for å gjøre avrop fra andre NTNU-enheter og randsoneselskaper (Bibsys, Artsdatabanken, Renatesenteret, Matematikksenteret m.fl)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Leverandører, Oppbygging, Prosjekter, Prosjektledelse, Rammeavtaler

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 20. Juni 2011