Arkitekt, Prosjektleder i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

315 Siste år
93 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av ingeniørgeologiske tjenester Region midt

Registrert Dato: Mandag 25. Februar 2013

Statens vegvesen Region midt vil inngå rammeavtale med inntil tre leverandører om levering av ingeniørgeologiske tjenester til hele regionen. Avtalen vil hovedsakelig benyttes innenfor de prosjektene som Ressursavdelingen, Prosjektavdelingen og de 3 fylkesenhetene har ansvar for. Rammeavtalen vil hovedsakelig benyttes ved avrop til mindre og mellomstore prosjekter (oppdrag med anslått kostnadsramme opp til kr 500 000).
Formålet med Rammeavtalen er å bistå Statens vegvesen Region midt faglig dersom oppdragsgiver selv ikke har kapasitet eller kompetanse til å utføre arbeidet.
Oppdragene i Rammeavtalen vil være kommunedelplaner, reguleringsplaner og byggeplaner med utarbeidelse av konkurransegrunnlag. Det er også aktuelt med oppfølging i byggetiden, samt drift- og vedlikeholdsinspeksjoner og utrykning på uforutsette hendelser.
Avtalen vil hovedsakelig benyttes innenfor de prosjektene som Ressursavdelingen, Prosjektavdelingen og de 3 fylkesenhetene har ansvar for. Rammeavtalen vil hovedsakelig benyttes ved avrop til mindre og mellomstore prosjekter (oppdrag med anslått kostnadsramme opp til kr 500 000).
Tjenesten skal utføres i perioden 1. juli 2013 til 1. juli 2015. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge avtalen med 1 + 1 år slik at total mulig avtalelengde blir 4 år. For mer opplysninger se konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Byggeplaner, Drift, Leverandører, Prosjekter, Rammeavtale, Reguleringsplaner

Gutvik, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 15. April 2013