Arkitekt, Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

388 Siste år
100 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av konsulenttjenester drift og vedlikehold

Registrert Dato: Mandag 18. Mars 2013

D.1 Oppdragets omfang
D.1.1 Bakgrunn
Statens vegvesen Region nord, vegavdeling Midtre Hålogaland, gjennomfører drift og vedlikehold på vegnettet med bruk av driftskontrakter, vedlikeholds¬kontrakter, elektrokontrakter og andre fagkontrakter. I tiden framover vil det bli startet opp nye driftskontrakter hvorav minst en vil være en alternativ kontraktstype. Videre forventes det en økning i omfanget av vedlikeholdsoppgaver på vegnettet med tilhørende behov for nye vedlikeholds¬kontrakter. Vegavdelingen står også overfor oppgaver innen elektro og tunnel samt revisjon av beredskapsplaner (tunnel, skred, mm).
D.1.2 Omfang og art
Vegavdelingen har behov for bistand til å utarbeide hele eller deler av konkurranse-grunnlagene for driftskontrakter (inkludert alternative driftskontrakter), vedlikeholds¬kontrakter og andre fagkontrakter innen fagområdet drift og vedlikehold inkludert elektriske anlegg og tunnel. Videre har Vegavdelingen behov for bistand ved revisjon av beredskapsplaner samt utarbeidelse av årsrapporter og årlige evaluering av kontraktene.
Det kan i tillegg være aktuelt å få hjelp til faglige og strategiske vurderinger og utredninger innenfor fagområdet drift og vedlikehold.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Drift, Elektro, Skred, Vedlikehold, Vedlikeholdsoppgaver

Burfjord, Troms

Avsluttet: Torsdag 25. April 2013