Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

586 Siste år
141 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av konsulenttjenester for virksomhets- og risikostyring

Registrert Dato: Fredag 17. Juli 2009

Oslo kommune ved Utviklings- og kompetanseetaten, avdeling for konserninnkjøp og effektivisering (heretter kalt Oppdragsgiver) innbyr på vegne av Byrådsavdeling for finans og utvikling (heretter FIU) til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av rammeavtale for kjøp av virksomhets- og risikostyring.
Det vil bli inngått rammeavtale med 1 leverandør.
Denne anbudsinnbydelsen gjelder en rammeavtale om konsulenttjenester for virksomhets- og risikostyring på følgende områder
A. Leverandøren skal bistå med å videreutvikle virksomhets- og risikostyring, samt internkontroll som sentrale prosesser innenfor Oslo kommunes organisasjon og gi generell rådgivning til Byrådsleders avdeling og til Byrådsavdeling for finans og utvikling.
B. Leverandøren skal tilpasse, teste og implementere metoder og maler for intern kontroll, risikostyring og corporate governance (prinsipper for eierstyring og selskapsledelse).
C. Leverandøren skal være rådgiver i forhold til piloter for å prøve ut prinsipper, metoder og verktøy og bistå med vurderinger i forhold til hvilken tilnærmingsmåte som passer best innenfor vår organisasjon.
D. Leverandøren skal yte bistand i form av utforming, planlegging og gjennomføring av kompetanseutviklingstiltak innen virksomhets- og risikostyring og internkontroll. Kompetanseutviklingstiltak gjelder også pilotene.
Som en opsjon skal leverandøren kunne tilby bistand i forbindelse med utarbeidelse av metodikk og rammeverk for store prosjekter med blant annet modellering/simulering, risikoalternativer, analyse av risikobæreevne og tilsvarende.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere