Entreprenør, Kulde & varme, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1061 Siste år
291 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av rørleggertjenester

Registrert Dato: Fredag 06. Juli 2012

Sykehuset Østfold HF (Oppdragsgiver) ved seksjon innkjøp og kontrakt inviterer med dette til konkurranse for inngåelse av rammeavtale vedrørende rørleggertjenester
innen fagområdene: sanitær, varme, brannslukning, vannbehandling, gass og trykkluft.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens omfang og innhold vises det til kravspesifikasjonen:
- vedlegg 2A Kravspesifikasjon
- vedlegg 2B Leverandørens svar på kravspesifikasjon
- vedlegg 3 Prisskjema
Estimert verdi for avtalen er satt til mellom 4 til 6 millioner pr år i 4 år. Avtaletiden er satt til 2 år, samt med mulighet for prolongering i 1+1 år (til sammen med en maksimalt varighet på 4 år).
Oppdragsgiver ønsker tilbud på rammeavtale på fagområdet rørleggertjenester, inkludert rør for medisinske gasser og trykkluft, for tilbygg og omgjøring, og gjelder ikke utlyste entrepriser. Dersom dette tilbudet er konkurransedyktig i en eventuell entreprise står det oppdragsgiver fritt å benytte delleveranser fra rammeavtalen. Det er oppdragsgiver som bestemmer hva som er entreprise i det enkelte tilfelle og om rammeavtalen, det vil si om dette anbudet, benyttes helt eller delvis.
Avtalen omfatter ikke automatikk.
Avtalen gir ingen kjøpeplikt for Oppdragsgiver, men Oppdragsgiver er via egne retningslinjer bundet til å kjøre rasjonelle innkjøpsprosesser og vil bestrebe å få så mye av sine anskaffelser inn i avtalen. Anskaffelser som kan gå utenom avtalen er større ombygninger, der det vil bli kjørt egne anbud.
Oppdragsgiver har en separat avtale for prosjektering/rådgivning, og dette tjenesteområdet er dermed ikke omfattet av denne avtalen.
Forbehold til denne kravspesifikasjonen vil kunne medføre avvisning av leverandørens tilbud.
SØ er spredt rundt i Østfold, med hovedaktivitet i byene Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Halden. Oppdragsgiver ønsker en leverandør som kan dekke hele området.