Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Prosjektleder i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

319 Siste år
64 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av risikoanalyser og TS-revisjoner

Registrert Dato: Onsdag 22. Mai 2013

Oppdragsgiver ønsker tilbud på levering av TS-revisjoner etter vegsikkerhetsforskriften og/eller risikoanalyser for å vurdere trafikksikkerheten ved nye vegprosjekter og nye/eksisterende tunneler.
Denne kontrakten omfatter følgende type tjenester:
? TS-revisjoner:
- Revisjon av reguleringsplan gjennomføres før planforslaget legges ut til offentlig ettersyn, og skal senest foreligge før politisk behandling av reguleringsplan
- Revisjon av detaljprosjekteringen skal gjøres før anleggsstart
- Revisjon av ferdig anlegg før åpning skal gjennomføres når veganlegget ansees for å være ferdig bygget, men før det er åpnet.
- Revisjon etter at vegen er åpnet skal foregå i den innledende bruksfasen av veganlegget. Revisjonen skal omfatte en besiktigelse av det ferdige anlegget og en vurdering av om trafikantene benytter vegen som forutsatt.
?Risikoanalyser:
Siden analyseobjektene og problemstillingene vil variere må analyseprosessen og metodebruken kunne tilpasses dette. Vi ønsker imidlertid at analysen gjennomføres ut i fra et hovedkonsept med basis i «veileder for risikoanalyser i vegtunneler»/«risikovurderinger i vegtrafikken» og som kontinuerlig kan utvikles og forbedres på grunnlag av erfaringer fra gjennomførte analyser. Det finnes ikke absolutte «akseptkriterier» for risiko som analyseresultatene skal evalueres i forhold til utover tekniske krav i forskrifter og håndbøker.
Samarbeidsprosess:
Hver enkelt risikoanalyse skal gjennomføres i samarbeid med ansatte i Statens vegvesen for å sikre at den eksisterende kompetansen innen vegplanlegging, drift, trafikkstyring, trafikksikkerhet, trafikantadferd og kjøretøy nyttiggjøres i analysene. Sentrale samarbeidspartnere blir bl.a. prosjektledere/planmedarbeidere og tunnelforvaltere/sikkerhetskontrollører.
Oppdragstaker kan gi pris på risikoanalyser og/eller TS-revisjoner. Det er ikke adgang til å gi pris for mindre geografisk område enn Region Midt.
Tilbyder kan gi tilbud på følgende:
- Risikoanalyser for vegprosjekter
- Risikoanalyser for vegtunneler
- Risikoanalyser for både vegprosjekter og vegtunneler
- TS-revisjoner
- TS-revisjoner og risikoanalyser for vegprosjekt
- TS-revisjoner og risikoanalyser for vegtunneler
- TS-revisjoner og risikoanalyser for både vegprosjekt og vegtunneler
Rammeavtalen har en varighet på 2 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Behandling, Drift, Pris

Gutvik, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Torsdag 04. Juli 2013