Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Ventilasjon i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

706 Siste år
202 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av varer og tjenester innen elektro og automasjon

Registrert Dato: Onsdag 30. November 2011

Hias IKS inviterer til konkurranse for inngåelse av parallelle rammeavtaler om kjøp av varer og tjenester innen elektro og automasjon.
Anskaffelsen er delt inn i følgende delområder:
1. Elektroinstallasjon for bygningsmessige elektro- og svakstrømsinstallasjoner, herunder hoved- og underfordelinger for bygningsmessige installasjoner inkl materiell, fordelingstavler samt reparasjon og vedlikehold.
2. Automasjonstjenester for alle tekniske installasjoner og anlegg, herunder tekniske fordelinger og styretavler, programmering av instrumenteringsutstyr, programmering av PLS?er og Scada inkl materiell, samt reparasjon og vedlikehold.
Elektroinstallasjon for bygningsmessige elektro- og svakstrømsinstallasjoner, herunder hoved- og underfordelinger for bygningsmessige installasjoner inkl materiell, fordelingstavler samt reparasjon og vedlikehold.
Automasjonstjenester for alle tekniske installasjoner og anlegg, herunder tekniske fordelinger og styretavler, programmering av instrumenteringsutstyr, programmering av PLS?er og Scada inkl materiell, samt reparasjon og vedlikehold.
Inklusive opsjoner, dvs rammeavtaler på totalt 4 år, anslås totalt volum å være mellom 15 mill NOK og 20 mill NOK

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere