Alarm & sikkerhet, Utleie i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

262 Siste år
79 Siste 3 mnd
19 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for kjøp av vektertjenester

Registrert Dato: Fredag 10. Februar 2012

Departementenes servicesenter (DSS) ønsker å inngå en parallell rammeavtale med tre leverandører om kjøp av vektertjenester i Regjeringskvartalet, samt ved midlertidige lokasjoner for DSS, SMK og departementene i Oslo. Nærmere beskrivelse av fordeling av avrop mellom leverandørene er angitt i bilag 1 til kontrakt for kjøp av vektertjenester.
Avtalen omfatter vakthold i Regjeringskvartalet og omtrent 15 midlertidige lokasjoner for departementsfellesskapet i Oslo. Disse lokasjonene kan endres fortløpende. På grunn av den spesielle situasjonen departementene befinner seg i p.t er det betydelig usikkerhet knyttet til antall lokasjoner, endring av disse, inkludert endring av lokasjoner til byggeplasser mv. Hvordan denne situasjonen utvikler seg vil kunne påvirke uttak av rammeavtalen.
Avtalen estimeres å ha en samlet verdi (inkl. opsjoner) på 350 000 000 kroner, eksl. mva. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver, og det er betydelig usikkerhet knyttet til uttak på rammeavtalen samt omfang av behovet for vektertjenester de neste 4 årene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Utleie

Leverandører, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 02. Mars 2012