Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Entreprenør, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale for lås, beslag og servicetjenester og kjøpskontrakt eLås, administrasjonssystem og serviceavtale - Med delkontrakter

Fredrikstad kommune ønsker å kjøpe en løsning primært for elektronisk nøkkelhåndtering for bruk innenfor ansvarsområde hjemmesykepleie. i dag administreres nøkler til private boliger i en manuell rutine, noe som krever unødige ressurser.
løsningen skal ikke begrenses til kun anvendelse innenfor hjemmesykepleie, men skal også kunne anvendes innenfor oppdragsgivers samlede behov. Denne avtalen vil omfatte en type eLås, og vil være administrativt tilknyttet løsningens administrasjonssystem.
Oppdragsgiver ønsker å inngå en kjøpsavtale for kjøp av et administrasjonssystem for å administrere elektroniske låser som skal installeres i dører til bolig hos mottakere av hjemmesykepleie, og i tillegg i ytterdører der hvor brukers bolig er en blokkleilighet eller i sameiebygning med flere boenheter. Avtalen er ikke avgrenset til kun dette formålet, men skal fritt kunne benyttes også for andre områder oppdragsgiver finner behov for slik løsning.
i administrasjonsverktøyet skal oppdragsgiver på en ressursbesparende måte kunne administrere alle brukere og låser som er installert hos hjemmeboende brukere og på andre lokasjoner. Administrasjonsverktøyet skal også benyttes for tilganger og for rapporter på grunnlag av loggføring.
Dette verktøyet skal være omfattet av en service- og vedlikeholdsavtale som skal omfatte selve administrasjonsverktøyet, og i tillegg behov som kan oppstå for den enkelte låsenhet.
For Del 2 vil det bli inngått en kjøpsavtale for kjøp av låser og administrasjonsverktøy basert på standardkontrakt ssa-k, og for service- og vedlikeholdsavtalen vil det bli inngått tilsvarende avtale, ssa-v.
Anbud id:
576630
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Torsdag 4. April 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud