Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for lås og beslag med tilhørende tjenester

Arbeidene er et nødvendig ledd i realiseringen av prosjektet for implementering av sikkerhetstiltak, knyttet til VAVs objekter innenfor vannforsyningen.
vav har ikke mulighet til å gjennomføre arbeidene i egenregi og behovet dekkes gjennom rammeavtale med én leverandør som kan prosjektere, levere, samt installere lås og beslag til lokasjoner innenfor Oslo-grensen. i tillegg skal leverandøren utføre service og akutt utrykning ved behov. Det er primært behov for installering på nye dører, men enkelte steder kan det være behov for å erstatte eldre låser og beslag. Valgt leverandør må påregne at arbeidet med installering av låser og beslag må koordineres med en utførende entreprenør som skal gjennomføre byggtekniske tiltak på stedene der lås og beslag skal installeres.
Rammeavtalen skal ha en varighet på 4 år med opsjon på ytterligere 2+2 år. Leverandøren må beregne at størstedelen av forbruket på rammeavtalen vil ligge i 2018/2019. Rammeavtalen skal primært anvendes i objektssikringsprosjekt, men kan også anvendes i prosjekter der det er tilsvarende behov for sikringstiltak.
Det skal inngås sikkerhetsavtale med de kvalifiserte leverandørene, samt at personell som får tilgang på gradert informasjon for å utarbeide tilbud, må autoriseres før slik tilgang gis. Personell som utfører arbeidene på skjermingsverdige objekt må også kunne autoriseres og evt. Sikkerhetsklareres ihht. Til sikkerhetsloven
Anbud id:
489331
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 30. September 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud