Møbelsnekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

119 Siste år
24 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for løst inventar til nybygg

Registrert Dato: Onsdag 24. Oktober 2012

NHH skal inngå rammeavtale(r) for levering og montering av løst inventar til et nybygg på ca. 13 000 kvm som er under oppføring. Hovedtyngden av leveransen vil skje i andre kvartal 2013 i forbindelse med innflytting. I tillegg vil det kunne være aktuelt med suppleringer og utskiftinger senere i avtaleperioden. Møbler og annet inventar skal inngå som helhetlige og fremtidsrettede løsninger i nybygget, og det skal være med på å fremheve NHHs identitet som en av de fremste kompetansesenter innenfor økonomi og administrasjon i Norge.
Rammeavtale for alle platemøbler til nybygg, unntatt når det på grunn av ombygging, større ominnredninger, fornying, bruksendring, individuell ergonomisk tilpasning e.l. er behov for andre produkter enn rammeavtalesortimentet. For detaljer vises det til konkurransegrunnlaget.
Rammeavtale for miljømøbler og stoppete møbler til nybygg, unntatt når det på grunn av ombygging, større ominnredninger, fornying, bruksendring, individuell ergonomisk tilpasning e.l. er behov for andre produkter enn rammeavtalesortimentet. For detaljer vises det til konkurransegrunnlaget.
Rammeavtale for diverse utstyr til nybygg, unntatt når det på grunn av ombygging, større ominnredninger, fornying, bruksendring, individuell ergonomisk tilpasning e.l. er behov for andre produkter enn rammeavtalesortimentet. For detaljer vises det til konkurransegrunnlaget.
Rammeavtale for spesialbygget inventar til nybygg, unntatt når det på grunn av ombygging, større ominnredninger, fornying, bruksendring, individuell ergonomisk tilpasning e.l. er behov for andre produkter enn rammeavtalesortimentet. For detaljer vises det til konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Fornying, Montering, Nybygg, Ombygging, Oppføring, Utstyr

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 06. Desember 2012