Utleie i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

51 Siste år
17 Siste 3 mnd
6 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for levering av biler - operasjonell leasing og kjøp

Registrert Dato: Onsdag 07. Desember 2011

Kommunene (heretter kalt Oppdragsgiver) inviterer til åpen anbudskonkurranse vedrørende etablering av rammeavtale for levering av biler til sine virksomheter/brukersteder. Dette vil blant annet være til hjemmebaserte tjenester og teknisk drift. Rammeavtalen omfatter operasjonell leasing og kjøp av biler. Det vil bli foretatt uttak av biler i den enkelte kommune etter behov. Det vil i hovedsak være størst omfang på leasing.
Oversikt over bilpark samlet for oppdragsgiver se bilag 7. Det er en målsetting for anskaffelsen at Oppdragsgiver skal redusere sine bilrelaterte kostnader og effektivisere sitt interne arbeid med bilholdet og bilforvaltningen. Oppdragsgiver ønsker også at den fremtidige bilparken skal dreies mot å bli mer miljøvennlig.
Det presiseres at anbudet gjelder for nye anskaffelser, for kjøp og leasing ? dvs.at de avtaler som løper i dag, vil løpe til de går ut eller sies opp. Deretter skal nye avtaler inngås gjennom rammeavtale leverandør. Det betyr en suksessiv utskiftning av biler i løpet av avtaleperioden.
Oppdragsgiver ønsker opsjon på strømdrevne biler (el-biler).
For en liten andel av bilene kan være aktuelt for strømdrevne (el-biler) til bruk ved sentrumsnære enheter. Grunnen til dette er at el-biler kan være med på å redusere hele leasingparkens samlede Co2 utslipp, slik at de kommunale vedtatte utslippskrav kan oppnås. Leverandør skal opplyse om de har mulighet for å tilby el-biler for leasing/kjøp, med tilhørende betingelser/beskrivelser.
Leverandøren kan samarbeide med en annen leverandør som tilbyr el-biler for at de skal kunne tilby Oppdragsgiver el-biler. Det vil i første omgang være innenfor bilgruppe 1,2 og 3 dette vil være aktuelt. El-biler vil ikke være med i evalueringen, men være en opsjon for kommunene.
Ved spesielle behov eller særlige prosjekter, forbeholder Oppdragsgiver seg retten til å anskaffe elbiler/hybridbiler, minibusser og brannbiler utenfor denne avtalen.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å kjøpe brukte biler innefor denne avtalen.
Oppdragsgiver ønsker tilbud på biler innenfor 6 kategorier:
Bilgruppe Betegnelse
1 Små og mellomstore personbiler, 2 hjulstrekk
2 Små og mellomstore personbiler, 4 hjulstrekk
3 Lette varebiler, kl. N1 (tidligere klasse 2), 2-hjulstrekk
4 Lette varebiler, kl. N1 (tidligere klasse 2), 4-hjulstrekk
5 Store/lange varebiler, 2 ? hjulstrekk, < 3.5 tonn
6 Store/lange varebiler, 4 ? hjulstrekk, < 3.5 tonn
Denne avtalen gjelder operasjonell leasing med biladministrasjon. Leverandøren bærer alle driftsutgifter, unntatt drivstoff-forbruk, forsikring og dekkhotell , herunder administrasjon av bilordningen, se bilag 1 kravspesifikasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Utleie

Anbudskonkurranse, Drift, Kravspesifikasjon, Leverandør, Prosjekter, Rammeavtale

Tomter, Østfold

Avsluttet: Fredag 20. Juli 2012