Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

930 Siste år
317 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for levering av skilt og sperremateriell

Registrert Dato: Fredag 25. Januar 2013

Oppdragsgiver skal ved denne anskaffelsen få dekket det til enhver tid gjeldende behov for levering av trafikkskilt og sperremateriell. Avtalen kan ha unntak for leveranser til større prosjekter, ellers kan oppdragsgiver velge å benytte inngått avtale.
Oppdragsgiver ønsker å inngå kontrakt med en hovedleverandør for hele oppdraget. Valgte leverandør vil bli totalleverandør av alt av produkter innen skilt og sperremateriell.
Leveransen vil omfatte følgende varegrupper:
1.2.1 Trafikkskilt
Trafikkskilt som omfatter levering av skilt etter Statens Vegvesen håndbok 050. ?Skiltnormalen?. Skiltene ønskes levert for standard oppsettingsmateriell samt i bøyle for bakke, stolpe og veggmontasje.
Skiltene skal tilfredsstille de til enhver tid gjeldende utgave Statens Vegvesen håndbok 050.
1.2.2 Oppsettingsmateriell
Oppsettingsmateriell som omfatter levering av skiltfester, beslag, klammer, klapp/foldeskilt, holdere og fundament til oppsetting av faste skilt i tillegg til arbeidsvarsling. Skiltstolper diameter Ø60 og diameter Ø90 mm, skal leveres i lengde på 2,5 eller 6 m, godstykkelse 3 mm og skal være galvanisert eller pulverlakkert. Det skal gjelde alle typer fundamenter, montering og oppsettingsmateriell.
1.2.3 Arbeidsvarslingsutstyr/Trafikksikkerhet:
a. Materiell for gjennomføring av varsling i forbindelse med arbeider på offentlig vei. Produkter kommunene benytter i dag er bl.a. sperreplank og bukker, trafikk-kjegler, sperresnor, kjørefeltskiller, sikkerhetsstolper med og uten innebygget varsellys, varsellys, sikkerhetsgjerder, trafikkstyrt mobilt lyssignalanlegg, sperrevogn, varselpaneler med og uten innebygget varsellys og foldeskilt. Materiellet skal tilfredsstille de til enhver tid gjeldende utgave Statens Vegvesen håndbok 051 og 062.
b) Avsperring og sikringsutstyr, herunder langsgående sikring jfr håndbok 231.
c. Gjerder og bommer som omfatter levering av beskyttelses-, stengsels-, seksjons- og trapperekkverk med prefabrikerte nedgravingsfundamenter, bilsperre i ulike lengder og låsemuligheter for trekant, sylinder og hengelås, samt sving og løftebommer i ulike lengder.
1.2.4 Brøytestikk
Det skal gjelde bambus og plastutførelse påmontert godkjent refleks
1.2.5 Gjennbruk av skilter
Tilbyder forplikter å tilby resirkulering av gamle skilter, samt å tilby dette som en del av sitt sortiment ut til oppdragsgiver til en rabattert pris i forhold til nye skilter i samme gruppe.
1.2.6 Arbeidsvarslingskurs
Tilbyder skal tilby Oppdragsgiver kurs i arbeidsvarsling fastsatt av vegdirektoratet med hjemmel i Skiltforsrkriften. Det skal gjennomføres kurs etter de krav som er gitt i Statens vegevesen håndbok 051 Arebider på og ved veg. Det skal oppgis pris pr. deltaker for Modul 1, 2 og 3. Kursene skal tilbys 1 gang pr. år.
1.2.7 Sandkasser
Det skal gis tilbud på sandkasser stlr. 550L og 350L.
1.2.8 Oppmerkingsprodukter