Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bemanning i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Rammeavtale for levering av vikartjenester til helse og omsorgssektoren

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå 3 parallelle rammeavtaler med bemanningsbyrå som kan levere vikartjenester til helse- og omsorgssektoren i kommunene.
Formålet med anskaffelsen er å sikre tilgang til kvalifisert helsefaglig arbeidskraft når kommunenes egne vikarer ikke kan dekke behovet. Oppdragsgivers primære behov er norsktalende autoriserte sykepleiere.
Hvis oppdragsgiver i løpet av avtaleperioden får behov for andre typer helsefaglig kompetanse skal de valgte leverandører inviteres til å gi tilbud for å dekke oppdragsgivers behov.
Innleid personell skal avlønnes i hht den enkelte kommunes gjeldende tariffavtale, og innenfor arbeidsmiljølovens bestemmelser.
Konkurranseelementet i denne konkurransen er bemanningsforetakets påslag for å formidle og forvalte utleien.
Rammeavtalene skal omfatte alle nåværende og eventuelle framtidige helse- og omsorgsfaglige enheter i innoff-kommunene. Andre selvstendige virksomheter som i hovedsak er finansiert av kommunene kan også benytte avtalene.
Overordnet krever kommunene at tjenesten skal utføres i henhold til de til enhver tid gjeldende lover, forskrifter og andre myndighetskrav. Tjenesten skal som minimum utføres i samsvar med de krav til kompetanse, nøyaktighet og faglig dyktighet som er vanlig i bransjen.
Anbud id:
578861
  • Sted:
    Lillehammer
  • Registrert:
    Mandag 15. April 2019