Anleggsgartner, Entreprenør, Flislegger, Murer, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2289 Siste år
899 Siste 3 mnd
219 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for mur-, flis- og natursteinsarbeider

Registrert Dato: Onsdag 13. Februar 2013

Omsorgsbygg Oslo KF har, i sitt ansvarsområde som drifter og forvalter av en betydelig eiendomsmasse, løpende behov for mur-, flis- og natursteinarbeider. Mindre rehabiliteringsarbeid og vedlikehold av mur-, flis- og natursteinarbeider er avgjørende for å hindre at byggene vi eier og forvalter ikke forfaller.
Rammeavtalen omfatter Omsorgsbyggs samlede og totale behov for mindre mur-, flis og natursteinarbeider i kontraktsperioden. I 2011 og 2012 brukte oppdragsgiver i overkant av 1 million pr. år på eksisterende rammeavtale. Det påpekes at dette er historiske tall og at estimatet ikke er bindende for oppdragsgiver. Oppdrag etter denne rammeavtale vil være oppad begrenset til kr. 200 000,- pr. oppdrag.
Oppdragsgiver har 647 anleggsadresser i Oslo og 7 stk. utenfor Oslo. For fakturering av reisetid, se kontraktens punkt 13.4. Oppdragiver forbeholder seg retten til å kunne bestille arbeider på utenbys eiendommer av lokale entreprenører.
Det skal inngås rammeavtale med tre entreprenører under forutsetning av at vi får inn tilbud fra tre kvalifiserte entreprenører, se mer om fordeling av oppdrag i konkurransegrunnlagets punkt 4.3. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp på *** Linken er fjernet *** />Kontraktens mengde og omfang fremgår av konkurransegrunnlaget med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og ligger elektronisk tilgjengelig på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere