Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for prosjekteringsytelser fra rådgivende ingeniører m.m. i store byggeprosjekter

Oppdraget er parallelle rammeavtaler for prosjekteringsytelser fra rådgivende ingeniører, prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver i store byggeprosjekter i Undervisningsbygg og skal forankres i minimum syv og maksimum ti parallelle rammeavtaler. Rammeavtalene vil ha en varighet på 2 år med mulighet for forlengelse i ytterligere 1 år + 1 år på de opprinnelige kontraktsvilkår. Oppdraget er områdemessig begrenset til de oppdrag Undervisningsbygg påtar seg, som hovedsakelig vil være Oslo-området. Oppstart for rammeavtalen vil være mars 2013.
Parallelt med denne konkurransen er det kunngjort ytterligere to konkurranser for henholdsvis parallelle rammeavtaler for arkitekttjenester, interiørarkitekttjenester, prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver i store byggeprosjekter i Undervisningsbygg og parallelle rammeavtaler for arkitekttjenester og prosjekteringsytelser med prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver i små byggeprosjekter i Undervisningsbygg.
Deltakelse i flere av konkurransene kan ha betydning for oppdragsgivers vurdering av blant annet kapasitet under kvalifikasjonskravene. Vi gjør oppmerksom på at det er enkelte forskjeller i konkurransegrunnlaget for de ulike konkurransene. Dersom leverandører velger å gi tilbud i mer enn en av konkurransene må leverandøren påse at det enkelte tilbud er komplett med all etterspurt dokumentasjon.
Anbud id:
229739
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 21. Desember 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud