Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1826 Siste år
610 Siste 3 mnd
134 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

RAMMEAVTALE FOR RØRLEGGER ARBEIDER VED REGJERINGSEIENDOMMER OG INNLEIDE ERSTATNINGSLOKAER

Registrert Dato: Onsdag 06. Februar 2013

Statsbygg Region Øst og Departementenes servicesenter (heretter kalt DSS) inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for kjøp av rørleggerarbeider ved våre eiendommer i Regjeringskvartalet og våre innleide erstatningseiendommer. Med ?innleide erstatningseiendommer? menes her alle reservelokaler som benyttes midlertidig i påvente av utbedring av skadene i Regjeringskvartalet.
Rammeavtalen vil omfatte løpende arbeider knyttet til eksisterende anlegg, herunder drift, vedlikehold og ombygginger samt arbeider knyttet til periodisk vedlikehold og service.
Rørleggerarbeider i tilknytning Regjeringskvartalet beløp seg i 2010 til ca. 4 millioner og DSS anslagsvis rundt kr 1 mill. per år. Vi har ikke foreløpig noen erfaringstall/beløp i tilknytning til arbeider på erstatningseiendommene.
Det er vanskelig å si noe om omfanget av rørleggerarbeidene i tilknytning til vedlikeholdet ved disse eiendommene de neste fire år, men et grovt anslag vil beløpe seg til ca. 5 millioner kroner pr. år for begge kontraktene til sammen. Da omfanget av bestillinger på avtalen vil kunne variere ut ifra behov og budsjett, er dette anslaget ikke av bindende art.
Statsbygg og DSS vil forbeholde seg rett til å arrangere egen utlysning og konkurranse ved enkeltstående oppdrag over 500.000 eks mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere