Catering, Rengjøring i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

902 Siste år
612 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for rengjørings - og kantinetjenester for Statens vegvesen Region midt - Trøndelag

Registrert Dato: Mandag 29. Januar 2018

Oppdragsgiver ønsker tilbud på levering av tjenester på renhold, kantine, matter, planter og påfyll/rens av kaffeautomater ved våre lokasjoner i Trøndelag fylke.
Per i dag er det 19 lokasjoner fordelt rundt om i området der vi leier inn tjenester. Lokasjonene består av alt fra små kontrollstasjoner til større kontorsteder. Rengjøring skal kontrolleres ut ifra Den nordiske standard INSTA 800 (NS-INSTA 800 Rengjøringskvalitet – Målesystem for bedømmelse av rengjøringskvalitet).
Kantinetjenester skal leveres ved tre av lokasjonene. Tilbyder skal levere alt fra tilberedning av kantinemat/møtemat, alle matvarer og drikke, oppbevaring av varer og mat, oppvask, samt renhold av kjøkken. Det kan være aktuelt i avtaleperioden å utvide med kantine ved flere lokasjoner, samt tilbud om tilkjøring av mat til mindre lokasjoner som anleggskontor og byggherrerigger.
Mange av lokasjonene skal følges opp med matter til gulv. Mattene leveres av tilbyder og renses avhengig av bruken.
Tilbyder skal levere plantetjenester ved enkelte lokasjoner. Planter skal tilføres nødvendig næring for at de skal holde seg friske.
Ved lokasjoner vi har kaffeautomater vurderer vi om tilbyder skal levere tjenester på oppfølging av kaffeautomatene. Dette innebærer daglig påfyll av varene i og til automaten, vask av brett og holdere, samt ukesrens av maskinen.
Nærmere beskrivelse av anskaffelsen fremgår av Kravspesifikasjonen kapittel 2.


Referansenummer:  17/133500

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift