Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for restaurering av myr

Arbeidenes art og omfang: Arbeidene består i å tette igjen grøfter og torvtak på myrer i Norge. Det skal i all hovedsak benyttes stedegne masser i forbindelse med arbeidene. Arbeidene vil foregå under faglig ledelse av Statens Naturoppsyn (som er en avdeling i Miljødirektoratet) og ulike berørte fylkesmannsembeter. Arbeidene vil foregå i hele Norge, men med noe overvekt av områder på Østlandet. En viss mengde skogsarbeid må også påregnes, herunder hogst av enkelttrær og mindre grupper av trær. Ved større hogstbehov vil rene hogstentreprenører hentes inn, og det er ikke tenkt at avtaleleverandørene under denne avtalen skal gjennomfør regulær flatehogst med total avvirkning. Omfanget av arbeidene vil avhenge av årlige bevilgninger på statsbudsjettet. For 2019 er det bevilget 23 millioner kroner til restaurering av myr og annen våtmark.
Antallet entreprenører: Direktoratet har en målsetning om å ende opp på mellom 5 og 8 entreprenører som det skal inngås rammekontrakter med.
Tidsperspektiv: Rammeavtalen skal inngås for to år, med mulighet for to års forlengelse.
Lokalisering av entreprenører: Det vil være en fordel med en viss geografisk spredning av leverandørene, eventuelt at det er leverandører med avdelinger flere steder i landet. i forbindelse med tildeling av prosjekter for de som vinner rammeavtaler, vil transport av utstyr og herunder klimapåvirkning være et av flere kriterier som vektlegges. Det er åpent for at lokale og regionale entreprenører kan søke, men det er viktig at man oppgir hvilken region man kan ta oppdrag i.
Krav til kompetanse og erfaring: Miljødirektoratet ønsker tilbud fra leverandører med erfaring og kompetanse fra restaurering av myr. Det er imidlertid ikke et krav med slik kompetanse for å være med på anbudskonkurransen.
Krav til maskiner og utstyr: Det vil settes konkrete krav til maskiner og utstyr som skal benyttes i utlysningsteksten. Det vil vektlegges bæreevne, størrelse og funksjonalitet for maskinene. Generelt vil det være ønskelig med lavest mulig bæreevne sett i forhold til kapasitet. Gravemaskiner under 6 tonn anses uegnet grunnet lav kapasitet til å grave og kort rekkevidde. Det er sterkt ønskelig med tilgang på rotortilt og tømmerklo, og dette vil vektlegges i tildelingen av rammekontrakt.
Foreløpig tidsplan:
1. Utlysning av rammeavtalen senest april 2019
2. Frist for å komme med tilbud medio mai 2019
3. Tildeling av kontrakter medio juni 2019
4. Det er et mål at rammekontrakten vil være i drift på ettersommeren 2019
Foreløpig opplisting av kriterier for tildeling av rammekontrakt:
• Dokumentert erfaring med arbeid på myr eller i annet bløtt terreng, som f. Eks. Grøfting eller naturrestaurering
• Dokumentert kurs i bruk av motorsag og hogstteknikk, tilgang på motorsag og ryddesag
• Egenskaper ved maskiner som tilbys, herunder bæreevne, størrelse og ekstrautstyr som rotortilt og tømmerklo. Tilgang på beltegående atv el. For transport av drivstoff mv.
• Kapasitet til å ta oppdrag
• Fleksibilitet og mulighet til å opp- eller nedskalere kapasiteten etter direktoratets behov
• Geografisk lokalisering
• Direktoratets dokumenterte erfaringer med de ulike entreprenørene
• Tilgang til smarttelefon eller nettbrett for gravemaskinfører
Tildeling av oppdrag for de som vinner rammeavtale: Prosjekter vil tilbys rammeavtaleleverandørene fortløpende gjennom avtaleperioden. Rammeavtaleleverandørene er ikke pliktige til å levere inn tilbud på alle prosjekter. Enkelte prosjekter vil kreve spesifikke egenskaper på maskiner og utstyr, eller kreve spesiell erfaring og kompetanse – dette vil bli redegjort for i de enkelte oppdragsbeskrivelsene.
Tilbakemelding: Miljødirektoratet ønsker tilbakemelding fra entreprenører som kan tenke seg å komme med tilbud. Tilbakemelding ønskes innen 10. Mars 2019 på epost til #E0#. Det er ikke noe krav om å komme med tilbakemelding for å delta på konkurransen. Eventuelle spørsmål kan rettes til samme adresse.
Anbud id:
568441
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 14. Februar 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud