Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

632 Siste år
180 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for Service og årskontroll brannvarslingssystemer

Registrert Dato: Tirsdag 24. Juli 2012

Vestre Viken HF har en total bygningsmasse på rundt 315.000 kvm. Av dette arealet er det installert brannvarslingsanlegg ved ca 250.000 kvm. Totalt er det ca 67 ulike brannvarslingsanlegg av nyere og eldre typer fordelt på 5 fabrikat som angitt i konkuuransegrunnlaget.
Oppdragsgiver er gjennom lover, forskrifter og forsikringsvilkår ansvarlig for at brannvarslingssystemene fungerer som forutsatt. Det legges til grunn for behovet at oppdragsgivers forsikringsvilkår er inngått med forsikringsselskap som er medlem av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd (FG), og at forsikringsvilkårene derfor i tråd med FG-reglene, inneholder klausul om at kontroll og service utføres av FG-godkjent virksomhet. Formålet med kontrollen er å dokumentere at brannvarslingssystemene fungerer etter forutsetningene, samt å avdekke eventuelle feil, mangler og svakheter som ikke er utbedret eller oppdaget.
Serviceavtalen skal sikre at feil ved anlegg utbedres raskt og effektivt, og med minst mulig ulempe for oppdragsgiver. Videre skal serviceavtalen bidra til preventivt vedlikehold og sikre optimal funksjonalitet i varslingssystemet.
Løst anslag basert på erfaringstall, som er forbundet med usikkerhet pga større justeringer i innhold og form, se konkurransegrunnlaget som er vedlagt kunngjøringen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør

Anlegg, Brannvarslingsanlegg, Bygningsmasse, Vedlikehold

Sande I Vestfold, Vestfold

Avsluttet: Onsdag 03. Oktober 2012