Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

734 Siste år
175 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for SHA Koordinator for utførelsen (KU), prosjekt- og byggeledelse bygg

Registrert Dato: Fredag 19. April 2013

Prosjekt og utbygging har ansvaret for planlegging og gjennomføring av kommunens utbyggingsprosjekter. Prosjektene gjennomføres på oppdrag fra øvre virksomheter i kommunen. Virksomheten har egne ansatte prosjekt- og byggeledere, med egne støttefunksjoner, systemer og rutiner for arbeidet. Denne rammeavtalekontrakten vil være et supplement til egne ansatte både i forhold til kapasitet og kompetanse og innleide medarbeidere skal forhold seg til og benytte kommunens systemer og rutiner på lik linje med egne ansatte. Det legges også vekt på at innleide medarbeidere skal ha sin arbeidsplass i kommunens lokaler når vedkommende er engasjert i et prosjekt og således inngå i et felles prosjektmiljø.
Avtalen vil bli etablert som parallelle rammeavtaler med inntil 3 firmaer. Ved fordeling av oppdrag under rammeavtalen vil det tilstrebes en mest mulig lik fordeling mellom firmaene med hensyn til oppdragenes verdi.
Behovet for innleid bistand vil årlig være snakk om i størrelsesorden ca. 5-10 prosjekter til en verdi av ca. 3-5 millioner kroner. Asker kommune skal investere for i størrelsesorden 300-500 mill kr pr år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Planlegging, Prosjekter, Rammeavtaler, Utbygging

Asker, Akershus

Avsluttet: Torsdag 30. Mai 2013