Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3417 Siste år
889 Siste 3 mnd
247 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for tanker og tilliggende tekniske anlegg

Registrert Dato: Tirsdag 08. Mai 2012

Avinor AS har initiert et sentralt miljøprosjekt som har som hovedmål å utrede og gjennomføre nødvendige tiltak slik at Avinors lufthavner skal kunne driftes innenfor vilkårene i utslippstillatelsene og krav i Forurensningsloven med forskrifter. Miljøprosjektet omfatter blant annet utbedringer av tankanlegg for oljeprodukter, avisningsvæske, kjemikalier med mer. Avinor ønsker å inngå rammeavtaler for innkjøp av tanker og relatert utstyr for å sikre kostnads-, tids- og kvalitetsmessige akseptable leveranser i Miljøprosjektet samt til Avinor generelt også etter Miljøprosjektets slutt.
Det er planer om å gå til innkjøp av en rekke tanker og tilliggende tekniske anlegg i perioden ut 2015. Det planlegges re-etablering av anslagsvis 35 tanker for diesel, formiat, flydrivstoff, fyringsolje og spillolje. I tillegg kan det bli aktuelt med tekniske oppgraderinger på ca. 50 anlegg. Disse oppgraderingene kan omfatte kjemikaliecontainere, pumper, registreringsenheter, nivåmålere, lufterør, overfyllingsvern, overfyllingsvarsel, oppsamlingsarrangement og andre rørsystem. Utførelse av tanker kan være i stål, GUP eller annet egnet materiale.
Leveranseform kan variere fra leveranse av enkeltkomponenter til entreprise for nøkkelferdige anlegg. Det kan bli aktuelt å inngå avtale med flere leverandører for å dekke det ønskede produktspekteret. Det vil derfor være mulig å gi tilbud på deler av rammeavtalen. Rammeavtalen vil inngås for en periode på 3 år med opsjon på forlengelse i 2 år.
Avinor gjennomfører nå pre-kvalifisering av tilbydere med den hensikt å vurdere aktuelle leverandørers egnethet i forhold til gjennomføringsevne og oppfyllelse av grunnleggende krav til produkt. Det vises til tekniske krav i AV-H-F007 Håndbok for tankanlegg og kjemikaliehåndtering, M-rap-001-Rev002-Regelverk tankanlegg, M-rap-002-rev-004-Risikoreduserende tiltak Avinors tankanlegg, samt ?Kravspesifikasjon ? Registreringssystem for forbruk av kjøretøydrivstoff?.