Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for teknisk samarbeid med det nasjonale energimyndigheten i Kina om reformer av kraftmarkedet

Anskaffelsen omhandler en rammeavtale der vinneren får tildelt oppdag for å gi National Energy Authority of China (nea) tilgang på internasjonal ekspertise relevant for å optimalisere pågående prosesser for kraftmarkedsreform på nasjonalt og provinsielt nivå. Norad har blitt bedt om å anskaffe og administrere rammeavtaleen på deres vegne.
Spesifikke oppgaver vil bli tildelt under rammeavtaleen. Valgt konsulent vil bli bedt om aktivt å engasjere seg med sentrale interessenter for å vurdere og gi anbefalinger om utformingen av et integrert nasjonalt elektrisitetsmarked. Samarbeidet vil i tillegg omfatte tilrettelegging av strategisk dialog, med internasjonalt anerkjent kompetanse om politiske og tekniske aspekter ved kraftmarkedsreform, og eventuelt etterfølgende støtte for gjennomføring av kraftmarkedsreformer.
Avtalen har en varighet på ett år, med opsjon for oppdragsgiveren om å utvide den til totalt fire år. Verdien av rammeavtalen er estimert til å være mellom 2 og 14 millioner kroner eks. mva for totalt fire år.
Anbud id:
601871
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 15. August 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud