Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

379 Siste år
90 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for usikkerhetsanalyse og revisjon

Registrert Dato: Onsdag 28. September 2011

Revisjon:
Revisjonen vil være knyttet til prosesser /områder med høy risikofaktor og hvor mangler/avvik kan medføre store økonomiske konsekvenser.
Målsettingen for oppdragene se vedlagt kravspesifikasjon.
Usikkerhetsanalyse generelt
Usikkerhetsanalysene knyttes til prosesser/funksjoner med høy risikofaktor og hvor avvik kan medføre store økonomiske konsekvenser.
Målsettingen for oppdragene se vedlagt kravspesifikasjon
Usikkerhetsanalyser i investeringsprosjekter
Bærum kommune søker å etablere rammeavtale med et av markedets beste prosjektfirmaer som kan gjennomføre usikkerhetsanalyser innen hele prosjektprosessen for eiendomsfunksjonen.
Det vil være aktuelt å benytte konsulentbistand til gjennomføring av usikkerhetsanalyser i større bygge- og anleggsprosjekter og / eller prosjektporteføljen for eiendomsfunksjonen.
Det kan være aktuelt å gjennomføre usikkerhetsanalyse av prosjektporteføljen for enheter med flere prosjekter av noe mindre verdi.
Rådmannen ønsker å gjennomføre inntil 3 revisjoner pr. år. Anslagsvis tidsomfang for den enkelte revisjon er stipulert til 250 timer. Eksakt tidsforbruk vil være avhengig av revisjonstype.
Rådmannen ønsker å gjennomføre inntil tre usikkerhetsanalyser pr. år.
Anslagsvis tidsomfang for den enkelte usikkerhetsanalyser er stipulert til 250 timer. Eksakt tidsbruk vil være avhengig av analysetype.
Antall usikkerhetsanalyser innen prosjekter bygg og anlegg er stipulert til 2 ? 3 årlig. Et gjennomsnittlig timeforbruk på 40 timer antas å være tilstrekkelig for hver av analysene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anlegg, Bygg, Prosjekter, Rammeavtale

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Onsdag 15. Februar 2012