Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for vask, rens og leie av tekstiler til GMP-klassifisert renromsvirksomhet

Oppdragsgiver for denne konkurransen er Sykehusapotekene hf (sahf) som kunngjør anbudskonkurransen på vegne av de 3 regionale sykehusapotekforetakene:
- Sykehusapotekene hf (eid av Helse sør-Øst rhf), #URL0#
- Sjukehusapoteka Vest hf (eid av Helse Vest rhf), #URL1#
- Sykehusapotekene i Midt-Norge hf (eid av Helse Midt-Norge rhf), www. Sykehusapoteket. NoNærmere informasjon om det enkelte foretaks organisering og apotekenes lokalisering kan fås ved å besøke nettsider angitt. Anskaffelsesprosessen ledes av Sykehusapotekene hf (sahf), og de to øvrige sykehusapotekforetakene skal ha anledning til å avrope på denne rammeavtalen.
Omfanget av dette anbudet er leveranse av mikrofibersystem og vask/leie av renromsbekledning til bruk i produksjonslokaler i
- Sykehusapotekene hf (14 lokasjoner)
- Sjukehusapoteka Vest hf (4 lokasjoner)
- Sykehusapotekene i Midt-Norge (x lokasjoner)Alle produksjonsavdelinger i sahf har planer om å gå over til mikrofiber renholdssystem. Ikke alle sykehusapotek vil ha behov for vask av renromsbekledning. Vi henviser til Del 2 Bilag 3 Oversikt over rom og utstyr for en detaljert oversikt over estimert behov og detaljer for den enkelte lokasjon. En oversikt over hvilke lokasjoner som vil benytte ulike deler av avtalen fra start, er gitt i Del 2 Bilag 2 Prismatrise. Her ligger også et ark (4) med en oppsummert oversikt over egen beholdning av artikler.
Antatt omfang basert på en forventning om økt bruk av mikrofibersystem i alle de tre hf-ene, er satt til nok 3. 500. 000 pr år. Over maksimal kontraktslengde inkl opsjoner (dvs 8 år) utgjør dette et samlet verdi for rammeavtalen på ca nok 28 mill. Oppdragsgiver forventer at tilbyder leverer et tilbud på overtakelse av sahf sin egen beholdning av artikler som kommer til fratrekk i leiepriser til sahf i løpet av kontraktens første 2 år. Opplysningene om mulig volum og omfang av denne kontrakten er kun retningsgivende og ikke bindende for Oppdragsgiver. Alle beløp er oppgitt eks. Mva. Se Del 2 Bilag 1 Kravspesifikasjon, Del 2 Bilag 2 Prismatrise og Del 2 Bilag 3 Oversikt over rom og utstyr for mer detaljert informasjon, inklusiv hvilke krav som gjelder for hver produktgruppe.
Anbud id:
678929
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 29. Oktober 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud