Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale for vaskeritjenester av arbeidstøy for brannvesen

Nrbr har 8 brannstasjoner; tre kasernerte og fem deltidsstasjoner. De kasernerte brannstasjonene vil være hovedbruker av avtalen (lørenskog, Skedsmo og Nittedal). Vi har i dag 90 heltids ansatte brannkontstabler og 70 deltids ansatte.
i dag vasker vi arbeidstøyet selv i egne maskiner. Avtalen omfatter kun vask av arbeidstøy som har vært eksponert for helseskadelige stoffer under røyk- og kjemikaliedykking inkludert øvelser. Oppdrag utføres ved avrop når en hendelse har inntruffet som innebærer at arbeidstøy har vært eksponert for helseskadelige stoffer som kreftfremkallende og mutagene stoffer under røyk- og kjemikaliedykking.
Med arbeidstøy menes utrykningsjakke og bukse, kjeledress, brannhetter, brannhansker, uniformsbukse og uniformsgenser og ullunderbekledning (trøye og bukse). Ett sett arbeidstøy består i hovedsak av utrykningsjakke og bukse, brannhette og hansker, og veier ca. 5 kg. Arbeidstøyet er personlig og oppdragsgiver er ansvarlig for å merke og sortere arbeidstøyet. Underbekledning som uniformsbukse og uniformsgenser samt ullunderbekledning (ulltrøye og ullbukse) skal oppdragsgiver i hovedsak vaske selv.
Vi har beregnet omfanget av tøyvaskingen siden det ikke føres statistikk over dette. Vi har tatt utgangspunkt i gjennomsnittlig antall oppdrag kategorisert som brann og trafikkulykker, siden disse omfatter røyk- og kjemikaliedykking, siste tre år (2017-2019), og anslår omfanget til ca. 2600 sett arbeidstøy per år som må vaskes. Anskaffelsens anslåtte verdi er beregnet basert på en pris per sett med arbeidstøy til ca. 750 000 ekskl. Mva. Per år.
Oppdragsgiver er ikke forpliktet til å kjøpe noen fastsatt mengde av vaskeritjenester og tar forbehold om variasjoner i oppdragsmengden.
Anbud id:
720787
  • Sted:
    Lillestrøm, Lørenskog Nittedal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 10. Mai 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud