Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale for vei og VA-fagene. Asker kommune

Asker kommune ønsker tilbud fra entreprenører som kan gjennomføre grave- anleggsarbeider for vei og va- anlegg. Innkjøp av alt va materiell til prosjektene skal gjøres på kommunes rammeavtale. Valgt entreprenører vil kunne være med på minikonkurranser på større arbeider.
Mindre og mellomstore arbeidene utføres etter medgått tid og påslag etter gitte modeller. Større arbeider er definert som arbeider med en verdi over kr. 700. 000, - eks. mva.
Det søkes etter entreprenører som kan inngå en rammeavtale med varighet på to år med opsjon for ett + ett års forlengelse.
Entreprenørene må kunne utføre arbeider i tiltaksklasse 2.
Entreprenører skal både administrere og utføre en rekke arbeider for kommunen innen va-fagene og vei-faget. Entreprenøren må ha både kompetanse og kapasitet til dokumentbehandling i tillegg til det å være en solid og god graveentreprenør. Med dokumentbehandling skal forstås bestillingskompetanse, varemottak, kvalitetskontroll og fakturakontroll på underleverandører. Eksempel på underleverandører i denne entreprisen er rørsanering, materiell leveranser og asfaltutlegging. Innkjøp av va materiell på eksisterende rammeavtale krever også presist arbeid slik at kommunen ikke blir belastet med administrasjon.
For rene gravarbeider, bygging av mindre veier samt gangveier skal kommunens standarder følges. Detaljprosjektering på minikonkurransene vil bli utført av kommunens rådgiverteam etter et på forhånd avtalt nivå.
Anbud id:
194951
  • Sted:
    Asker
  • Registrert:
    Onsdag 9. Mai 2012

Lignende oppdrag i Østfold

4 anbud