Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for virksomhets- og prosessutvikling m.m.

Registrert Dato: Torsdag 16. September 2010

Tilsyn er et relativt nytt fagområde på sektor og tilsynsavdelingen er derfor i en utviklingsprosess. Det operative tilsynet med offentlige skoleeiere gjennomføres av fylkesmennene, mens Utdanningsdirektoratet selv gjennomfører tilsyn med privatskoler.
Tilsynsavdelingen er ansvarlig for å koordinere et årlig nasjonalt tilsyn som alle fylkesmennene skal utføre. Etter gjennomført tilsyn rapporterer det enkelte embete til Utdanningsdirektoratet. Tilsynsavdelingen oppsummerer og analyserer deretter resultatene i en nasjonal rapport til Kunnskapsdepartementet. Tilsynsavdelingen utarbeider også forslag til områder for de nasjonale tilsynene, og definering av metode for prioritering av temaer/områder for tilsyn. Metoden baseres på risiko, vesentlighet, akseptabel dekningsgrad og ressurseffektivitet. Nasjonalt tilsyn for 2010 og 2011 har elevenes psykososiale miljø som tema. Første del av dette tilsynet gjennomføres høsten 2010.
Utdanningsdirektoratets tilsynsavdeling driver kontinuerlig utviklingsarbeid for å sikre at fylkesmennenes og Utdanningsdirektoratets egen kontroll med etterlevelsen av plikter etter opplæringsloven og privatskoleloven er effektiv, legitim og bidrar til å øke kvaliteten på tilbudet til elevene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 04. November 2010