Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rammeavtale gatelys for Gran, Javnaker og Lunner kommune i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale gatelys for Gran, Javnaker og Lunner kommune

Tekniske tjenester i den respektive kommune har ansvaret for daglig drift og vedlikehold av det kommunale gatelysnettet. Dagens avtaler med gatelysentreprenør går ut i 2019, og kommunene ønsker nå å innhente nytt tilbud på en felles tjeneste.
Til grunn for ytelsen ligger vedlagte spesifikasjon og dokumentasjon.
Anskaffelsen gjennomføres som åpen anbudskonkurranse for bygge- og anleggsarbeid i henhold til anskaffelsesforskriftens del ii, § 4-1. Konkurransen kunngjøres i Doffin.
Tilbudet skal inneholde alle de opplysninger som denne tilbudsinnbydelsen stiller krav om. Ufullstendige tilbud kan bli forkastet.
Hadelandskommunene har i 2019 følgende budsjett for utskifting og vedlikehold av gatelysnettet:
Gran: 600. 000
Lunner: 1. 600. 000
Jevnaker: 1. 500. 000
sum: 3. 700. 000 eks mva.
Bevilgningene for kommende år er ikke fastsatt, men anskaffelsen legger til grunn tilsvarende budsjetter for resterende år av rammeavtalen. Rammeavtalens totale verdi estimeres på bakgrunn av dette til kr 14. 000. 000 eks mva. Hadelandskommunene tar forbehold om endringer i bevilgningene.
Etter at tilbudene har kommet inn vil det bli vurdert om entreprenørene tilfredsstiller kvalifiseringskravene i konkurransegrunnlaget. De entreprenørene som ikke tilfredsstiller kvalifiseringskravene vil ikke komme videre i konkurransen. Det blir deretter foretatt en evaluering av tilbudene til de entreprenørene som blir kvalifisert. Ved denne anskaffelsesformen, kan det ikke gjennomføres forhandlinger om tilbudene. Det kan kun gjennomføres avklaringer for å oppklare eventuelle uklarheter eller for å få tilleggsinformasjon.
Anbud id:
594945
  • Sted:
    Lunner, Jevnaker Gran  Vis alle
  • Registrert:
    Lørdag 6. Juli 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud