Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Gulv, Maler, Murer, Riving, Snekker, Stålarbeider, Taktekker i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Rammeavtale Greve Biogass - Bygningsmessige arbeider

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå rammeavtaler med flere leverandører vedr. Kjøp av bygningsmessige arbeider på Den Magiske Fabrikken (dmf). Anskaffelsen omfatter funksjonsansvar, samt leveranse av nødvendig materiell og utstyr.
Dersom rammeavtale inngås med en leverandør, vil avrop gjennomføres ved at oppdragsgiver bestiller arbeider av leverandør. Leverandør skal respondere på bestillingen innen fem virkedager.
Dersom rammeavtale inngås med flere leverandører (parallell rammeavtale) vil avrop gjennomføres ved at oppdragsgiver retter en skriftlig forespørsel til den leverandøren som etter tildelingskriteriene er rangert høyest i konkurranse om rammeavtalen. Dersom denne ikke kan ta oppdraget, vil neste leverandør på rangeringen bli forespurt om oppdraget, og så videre. Leverandør skal respondere på bestillingen innen fem virkedager.
Ved større oppdrag (kontraktssum over ca. Kr. 500 000, -) vil det bli gjennomført minikonkurranse mellom leverandørene i rammeavtalen. Minikonkurransen gjennomføres i henhold til anskaffelsesforskriften § 11-1, og tildelingen av kontrakten skjer til den leverandøren som har gitt det beste tilbudet på grunnlag av tildelingskriteriene pris, kvalitet og kompetanse. Oppdragsgiver kan velge å benytte ett eller flere tildelingskriterier, som kan presiseres nærmere ved den enkelte minikonkurranse.
på bakgrunn av gjeldende planer og budsjetter, kan det antydes en verdi på til sammen ca. 1 - 3 mill. Kr. Pr. år eks. Mva. Behovet for tjenester vil variere slik at anslått volum ikke på noen måte kan betraktes som bindende. Avrop vil også være avhengig av økonomiske rammevilkår og reviderte planer. Det gjøres oppmerksom på at rammeavtalen ikke forplikter til avrop.
Bygningsmessige arbeider vil si arbeider knyttet til bygningskroppen.
Dette være seg:
Rivearbeider
tømrerarbeider
Murerarbeider
Forskalingsarbeider
Tekkingsarbeider
Fasader (innvendig og utvendig)
Koordinering på byggeplass i samarbeid med bl
Hjelpearbeider bygningsmessige
Malerarbeider,
Gulvarbeider
Sveising / Stålarbeider
Byggeplassprovisorier
Byggeplass sikring
Vernerunder
Listen er ikke uttømmende
Anbud id:
668547
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Onsdag 9. September 2020

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud