Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Gjerder og Porter, Glassarbeider, Maler, Murer, Snekker, Taktekker i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Rammeavtale håndverkertjenester - Tømrer og snekker

Avtalene skal gjelde for 1 år, med opsjon på forlengelse i 1+1+1 år - eller totalt 4 år dersom opsjonene for prolongering av avtalene benyttes.
Oppdragsgiver vil inngå rammeavtale med inntil 5 leverandør, som blir rangert i henhold til tildelingskriteriene i gjeldende anbudskonkurranse. Dersom en av rammeavtaleleverandørene faller fra i løpet av avtaleperioden, vil de lavere rangerte leverandørene automatisk rykke opp i rangeringsrekkefølgen.
Oppdrag med estimert verdi under 300 000 nok ekskl. mva:
Forespørsel om leveranse rettes til den høyest rangerte leverandøren. Dersom den høyest rangerte leverandøren ikke har ledig kapasitet, skal forespørsel rettes til den nesthøyeste rangerte leverandøren. Dersom heller ikke denne har ledig kapasitet, skal forespørsel rettes til den tredjehøyeste rangerte leverandøren.
Oppdrag med estimert verdi over 300 000 nok ekskl. mva:
For oppdrag med estimert verdi over 300 000 nok ekskl. mva tildeles oppdragene etter gjennomført minikonkurranse med alle 5 rammeavtaleleverandører. Tildeling av oppdrag i minikonkurranser skjer til det økonomisk mest fordelaktige tilbudet basert på ett eller flere av følgende kriterier:
- Pris
- Kompetanse/erfaring
- Tid for ferdig utført oppdrag
Hvilke kriterier som vil gjelde for den aktuelle minikonkurranse, og vektingen av disse, vil fremgå av tilbudsinvitasjon til minikonkurransen. Ved inngivelse av tilbud i minikonkurranse er leverandørene bundet av timepris og påslag oppgitt i rammeavtalen, med mindre Oppdragsgiver i den aktuelle minikonkurransen ber om fastpris på oppdraget.
nb! Avtalene kan også benyttes på mindre tilbygg/nybygg og mindre investeringsprosjekter når det er hensiktsmessig. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å benytte andre leverandør(er) i forbindelse med spesielle restaureringsprosjekter.
Rammeavtaler inngått for gamle Songdalen kommune gjelder ut august d.å.
Anbud id:
699016
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Fredag 12. Februar 2021

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud