Elektriker, Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3635 Siste år
889 Siste 3 mnd
230 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale håndverksarb, elektro,statsbygg,region øst og kriminalomsorgen, oslo fengsel

Registrert Dato: Torsdag 29. Oktober 2009

Statsbygg, region øst, eiendom 2571 Oslo fengsel og Kriminalomsorgen, Oslo fengsel gjennomfører en felles åpen anbudskonkurranse for rammeavtale om håndverksarbeider, elektroarbeider, på eiendomen Oslo fengsel i Åkebergveien 11.
Oslo fengsel stod ferdig i 1851. Bruttoareal er på ca 40 000m2 og består av 17 bygninger. Antall celler er ca 394. Tomten er på ca 100 000m2.
Statsbygg, region øst har som eier av bygningene ansvar for ytre vedlikehold og vedlikehold av faste tekniske installasjoner på eiendommen. I tillegg er det i leiekontrakten også avtalt at innvendig vedlikehold skal ivaretas av eier.
Bygningene er oppført i perioden 1851 til 1960. Flere av bygningene er verneverdige blant annet Avd. A(Botsen) som er fredet interiørmessig og eksteriørmessig. Avd. B(Bayern), fra ca 1880 er fredet eksteriørmessig. Tiltak som skal utføres på eiendommen må avklares med Riksantikvaren.
Tilstanden på bygningsmassen er å betegne som nedslitt, med mye vedlikeholds etterslep.
Kriminalomsorgen, Oslo fengsel har ca 400 ansatte pluss eksterne tjenester som skole, helse med mer. Oslo fengsel er en enhet med høyt sikkerhetsnivå. Oslo fengsel har i leieavtalen ansvaret for å drifte alle tekniske løsninger som kameraovervåking, samband, alarmer, IKT med mer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere