Elektriker, Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3022 Siste år
776 Siste 3 mnd
296 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale håndverksarb, elektro,statsbygg,region øst og kriminalomsorgen, ullersmo fengsel

Registrert Dato: Torsdag 29. Oktober 2009

Statsbygg, region øst, eiendom 2566 Ullersmo fengsel og Kriminalomsorgen, Ullersmo fengsel gjennomfører en felles åpen anbudskonkurranse for rammeavtale om håndverksarbeider, elektroarbeider, på eiendommene Ullersmo fengsel på Kløfta samt avdeling Kroksrud fengsel.
Ullersmo fengsel stod ferdig i 1970. Bruttoareal er på ca 28 000m2 og består av 31 bygninger. Antall celler er ca 190. Tomten er på ca 409 500m2.
Eiendommene består av Ullersmo fengsel, samt tilhørende boliger og hybelhus for ansatte. Ullersmo fengsel avdeling Kroksrud, åpen avdeling ligger ca 2 km fra Ullersmo fengsel.
Statsbygg, region øst har som eier av bygningene ansvar for ytre vedlikehold og vedlikehold av faste tekniske installasjoner på eiendommen. I tillegg er det i leiekontrakten også avtalt at innvendig vedlikehold skal ivaretas av eier.
Tilstanden på bygningsmassen er å betegne som nedslitt, med mye vedlikeholds etterslep.
Kriminalomsorgen, Ullersmo fengsel er en enhet med høyt sikkerhetsnivå. Fengselet har ordinær kapasitet på 190 plasser. Ullersmo fengsel har også en avdeling på Kroksrud med lavere sikkerhetsnivå. Kroksrud fengsel har ordinær kapasitet på 60 plasser.
Ullersmo fengsel har i leieavtalen ansvaret for å drifte alle tekniske løsninger som kameraovervåking, samband, alarmer, IKT med mer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere