Elektriker, Entreprenør, Kraner & løfteutstyr, Mekaniske verksteder, Snekker, Stålarbeider i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1342 Siste år
335 Siste 3 mnd
91 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale heistekniske leveranser

Registrert Dato: Mandag 31. Oktober 2011

Formålet med anskaffelsen er å fremskaffe nødvendig rammeavtale for ettersyn, vedlikehold og andre tjenester rundt oppdragsgivers 27 heisanlegg.
Oppdragsgiver har behov for å kjøpe slike tjenester, og inngåelsen av denne avtalen har til formål å sikre oppdragsgiver raskt, kompetent og fortløpende tilgang på disse tjenester når behovet oppstår.
For den delen av avtalen som utføres på faste intervaller er det viktig for oppdragsgiver at leverandørens vedlagte plan følges, og at arbeidene utføres grundig og på en faglig forsvarlig måte.
Flere av heisene må til en hver tid fungere, det er derfor svært viktig at leverandøren ved uforutsette hendelser raskt har tilgjengelig kapasitet til å utføre reparasjoner.
Det vil primært bli inngått avtale med 1 leverandør.
Det gjøres oppmerksom på at oppdragsgiver forbeholder seg retten til å kjøpe tjenestene av annen virksomhet i kontraktsperioden. Dette gjelder spesielt i forbindelse med større reparasjonsarbeider, moderniseringer og montasje av nye heiser. Rammeavtaleleverandøren vil alltid bli invitert til å levere tilbud på slike prosjekter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere