IT/Web og Support, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

997 Siste år
731 Siste 3 mnd
77 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale IT-konsulenttjenester 2021 - 2025

Registrert Dato: Tirsdag 24. November 2020

Leverandørene skal bistå med å digitalisere og effektivisere Utdanningsdirektoratets eksisterende prosesser, tjenester, verktøy og systemer, både internt i virksomheten og overfor sektoren. Rammeavtalene skal også omfatte etablering, tilgang til og konfigurering av skytjenester, samt anskaffelse av tredjeparts programvare. Rammeavtalene skal være et verktøy i forbindelse med direktoratets arbeid og ansvarsområde. Rammeavtalen skal kunne benyttes av alle divisjonene i Utdanningsdirektoratet.
Utdanningsdirektoratet har til enhver tid mange IT-prosjekter innen utvikling, oppgradering eller fornyelser. Systemeierne i avdelingene har behov for konsulenttjenester som understøtter systemutviklingen og -forvaltningen på deres spesielle fagområder. Utdanningsdirektoratet har også behov for utredninger og forprosjekter for å bygge kompetanse og/eller for å utrede og etablere nye IT-satsninger.
Rammeavtalene skal dekke behovet Utdanningsdirektoratet til enhver tid har for IT-konsulenttjenester, herunder alt fra kortvarig oppdrag til forvaltningsoppgaver, systemutvikling og strategisk rådgivning.
Intensjonen er at rammeavtalene skal dekke en stor del av behovet for IT-konsulenter i rammeavtalenes varighet, men avtalene er ikke eksklusive.


Referansenummer:  2020/11525

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift