Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale IT-konsulenttjenester 2021 - 2025

Leverandørene skal bistå med å digitalisere og effektivisere Utdanningsdirektoratets eksisterende prosesser, tjenester, verktøy og systemer, både internt i virksomheten og overfor sektoren. Rammeavtalene skal også omfatte etablering, tilgang til og konfigurering av skytjenester, samt anskaffelse av tredjeparts programvare. Rammeavtalene skal være et verktøy i forbindelse med direktoratets arbeid og ansvarsområde. Rammeavtalen skal kunne benyttes av alle divisjonene i Utdanningsdirektoratet.
Utdanningsdirektoratet har til enhver tid mange it-prosjekter innen utvikling, oppgradering eller fornyelser. Systemeierne i avdelingene har behov for konsulenttjenester som understøtter systemutviklingen og -forvaltningen på deres spesielle fagområder. Utdanningsdirektoratet har også behov for utredninger og forprosjekter for å bygge kompetanse og/eller for å utrede og etablere nye it-satsninger.
Rammeavtalene skal dekke behovet Utdanningsdirektoratet til enhver tid har for it-konsulenttjenester, herunder alt fra kortvarig oppdrag til forvaltningsoppgaver, systemutvikling og strategisk rådgivning.
Intensjonen er at rammeavtalene skal dekke en stor del av behovet for it-konsulenter i rammeavtalenes varighet, men avtalene er ikke eksklusive.
Anbud id:
683993
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Tirsdag 24. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud