Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2068 Siste år
558 Siste 3 mnd
136 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale kjøp av utstyr til kringkastingsbruk

Registrert Dato: Tirsdag 04. Oktober 2011

Formålet med denne rammeavtalen er å legge forholdene til rette for å dekke Departementenes servicesenter (DSS) sitt behov for kostnadseffektive anskaffelse i forbindelse med kjøp av kameraer, audiovisuelt-, lyd-, lys- og videoutstyr.
Det ønskes å inngå avtale om levering av utstyr som benyttes til lyd- og bildeproduksjon. DSS leverer lyd- og bildetjenester og har behov for å anskaffe ulikt utstyr til bruk for lyd- og bildeproduksjon.
Tjenesten er bygget opp av faste installasjoner, slik som presserom, kontrollrom og maskinrom. I tillegg produseres det med transportabelt utstyr, både flerkameraproduksjoner, reportasjer og rene lydproduksjoner, og leveransen omfatter derfor utstyr til faste installasjoner og utstyr som er mobilt.
Økonomisk omfang antas å være i størrelsesorden 1.000.000 ? 10.000.000 over en 4 års periode. Dette er et uforpliktende estimat fra oppdragsgiver basert på vårt beste skjønn og det vises i denne sammenheng særlig til den uoversiktlige situasjonen DSS og departementfellesskapet befinner seg i som følge av terrorangrepet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anskaffelse, Installasjoner, Utstyr

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 14. November 2011