Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6715 Siste år
4516 Siste 3 mnd
327 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale kommunikasjonsløsning stavkirker

Registrert Dato: Mandag 26. Oktober 2020

Oppdraget gjelder rammeavtale for både leveranse av kommunikasjonsutstyr og drift av kommunikasjonsløsning for stavkirkene i Norge. Rammeavtalen skal inngås med en aktør.
Det ønskes tilbud på internettilkobling med reservesamband over mobilt bredbånd, IP-telefoni, og overvåking av spenning med mulighet for omstart av kommunikasjonsutstyr på totalt 24 kirker. 16 av stavkirkene har i dag tilkobling via kobberlinje og må oppgraderes til fiber før Telenor avvikler kobbernettet. Tilbudsgiver må derfor prise abonnementskostnader for kobbertilkobling frem til at fiber er installert samt en tilknyttingsavgift for ny fiberlinje. Øvrige kirker har allerede installert fiber, men inngår ikke i dagens rammeavtale og er lagt til som opsjon.
Rammeavtalen vil ha en varighet på 2 år, med 1 + 1 år ensidig opsjon på forlengelse av kontrakt fra Oppdragsgivers side. Konkurransegrunnlaget er unntatt offentlighet, jfr OFFL § 24.3.
Tilbyder skal ikke gjøre dokumentene i dette konkurransegrunnlaget kjent for andre enn kritisk personell for utarbeidelse av tilbudet.