Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale kommunikasjonstjenester for Renovasjonsselsapet for Drammensregionen IKS (RfD)

Innsamling av alt husholdningsavfall inngår i RfDs forvaltningsansvar hvilket innebærer både henteordninger ved husstandene og drift av gjenvinningsstasjonene. RfD har også noen næringskunder, hovedsakelig skoler og barnehager.
RfD er en ren bestillerorganisasjon som gjennom avtaler med ulike leverandører sørger for et godt renovasjonstilbud til sine abonnenter og kunder. RfDs forretningside er at selskapet skal tilby miljøvennlig, brukervennlig og kostnadseffektiv renovasjon for innbyggere og kommunene i Drammensregionen. RfDs visjon er: «Fra avfall til verdi». Ytterligere informasjon om oppdragsgiver kan finnes på #URL0# ønsker å inngå rammeavtale for gjennomføring av kommunikasjonstjenester.
RfD ønsker avtale med en samarbeidspartner for utførelse av samtlige kommunikasjonstjenester, se vedlagte kravspesifikasjon. i selskapsstrategien for RfD er det lagt vekt på at kommunikasjonen skal møte brukernes behov gjennom digitalisering og interaksjon. Utvikling av eksisterende og nye digitale kanaler vil være en viktig del av leveransen. Like viktig vil det være å fylle kanalene med god kommunikasjon som bidrar til å påvirke forbrukeratferd.
Anbud id:
566478
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Fredag 1. Februar 2019