Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Rammeavtale konsulentbistand for bredbåndstjenester Trøndelag fylkeskommune 2021

Rammeavtalen skal sikre trfk tilgang til konsulenter som skal bidra til å løse oppgavene beskrevet i kulepunktene nedenfor. Andre oppgaver knyttet til trfk sitt behov for prosjektmedarbeidere ved bredbåndsutbyggingen i Trøndelag kan tilkomme og vil i så fall beskrives nærmere i hvert enkelt avrop.
Tilgjengelige ressurser
Konsulenter i rammeavtalen, skal først og fremst delta som prosjektmedarbeidere, men det kan også bli aktuelt for trfk å gjøre avrop på oppdrag der det er behov for prosjektledere knyttet til bredbånd.
trfk antar at avrop i rammeavtalens første 6 måneder vil være på omtrent 1000 timer. Det anslås videre at avrop i rammeavtalen vil ligge på 8000 timer i resten av rammeavtalens varighet inkludert opsjoner. Anslaget forplikter ikke trfk til å kjøpe bistand for hele verdien, og dersom avtalen ikke forlenges med opsjoner, vil verdien bli mindre enn estimatet.
Ressursgruppe
Det skal etableres en ressursgruppe på 2 til 3 konsulenter med kompetanse i tråd med kravspesifikasjonen. Ressursgruppen skal til sammen kunne fylle enten en prosjektmedarbeiderrolle, en prosjektlederrolle, eller en medarbeiderrolle som kan løse enklere avrop innenfor rammeavtalens virkeområde.
Antall konsulenter i ressursgruppen er ikke avgjørende i trfk sin vurdering. Det er ressursgruppens helhetlige kompetanse som blir avgjørende for poengsum i evaluering av tilbud.
Det er fortrinnsvis konsulenter fra ressursgruppen som skal knyttes til avrop i rammeavtalen. Leverandøren kan likevel benytte andre konsulenter til løsning av avrop etter avtale med trfk, men trfk vil ikke vurdere ressurser utenfor ressursgruppen i konkurransen.
Dagens prosjekter på bredbånd
Per i dag har avdeling for samferdsel ca. 45 prosjekter knyttet til bredbåndsutbygging. Prosjektene er i forskjellige faser, det vil bli forespurt om bistand knyttet til en del av disse prosjektene. Se eksempel på hva bredbåndsprosjekter innebærer innledningsvis i punkt 1. 1.
Oppgaver
Konsulentene skal bidra i prosjekter knyttet til bredbåndsutbygging i Trøndelag.
Det forventes at konsulentene skal kunne delta i alle faser av prosjektene fra planlegging til implementering og kontraktsoppfølging.
Andre oppgaver kan være:
- Oppfølging av prosjektøkonomi, samt fakturering.
- Oppdatering av kartløsning for bredbåndsutbygging, med tilhørende registrering og status oppfølging.
- Kontraktsoppfølging, fra kontraktinngåelse til implementering av inngåtte kontrakter.
- Gjennomføring av offentlige anskaffelsesprosesser knyttet til bredbåndsutbygging.
- Prosjektoppfølging inkludert utarbeidelse av prosjektets status, koordinering av informasjon knyttet til prosjektet og kommunikasjon med kommuner og leverandører.
- Dialog med kommunene i Trøndelag og dialog med leverandører av bredbåndsløsninger. Dialogen inkluderer reising og besøk hos den enkelte kommune og leverandør. Anskaffelsen omfatter ikkeKonsulenttjenester som ikke er knyttet til seksjon for mobilitet sitt behov for bredbåndsutbyggingen i Trøndelag.
Anbud id:
687693
  • Sted:
    Trondheim, Steinkjer Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 14. Desember 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

4 anbud