Prosjektleder i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

312 Siste år
104 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale konsulentbistand - Meløy Næringsutvikling KF

Registrert Dato: Tirsdag 12. Mars 2013

På vegne av Meløy næringsutvikling KF (MNU) inviterer vi med dette til åpen anbudskonkurranse ? Rammeavtalekonsulentbistand industriutvikling. I påvente aven langsiktig rammeavtale ønsker MNU en kortsiktig avtale i sitt arbeide innenindustriutviling i Meløy kommune. 
Finnut Consult AS bistår med gjennomføringen av anbudskonkurransen.Oppdragsgiver ønsker anbud på konsulenttjenester for industriutvikling for perioden 4 april til 1 august 2013.
Oppstart av leveransen vil skje senest 04.04.2013.
Dette skal gjøres elektronisk i Mercell ved at man trykkerpå fanebladet ?Gi tilbud?, og deretter på knappen ?Jeg ønsker å tilby?evt. ?Jeg ønsker ikke å tilby?. Dette er kun ment som en indikator påhvorvidt innkjøper kan forvente tilbud eller ikke. Du binder deg ikkesom leverandør ved å bekrefte at du ønsker å tilby. Det er ønskelig attilbyder bekrefter om de ønsker å tilby så raskt som mulig.
All kommunikasjon i prosessen skal foregå via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** />Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. Når du er inne på konkurransen skal du velge fanebladet Kommunikasjon.
Klikk deretter på symbolet  Ny melding. Skriv inn informasjon til oppdragsgiver og
trykk deretter . Oppdragsgiver mottar så meldingen din. Hvis spørsmåletangår alle tilbydere vil oppdragsgiver besvare dette anonymisert ved ågi svaret som en tilleggsinformasjon. Tilleggsinformasjon ertilgjengelig under fanebladet Forespørsel og deretter underfanebladetTilleggsinformasjon. Du vil også få en e-post med en link tiltilleggsinformasjonen.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Elektronisk, Konsulenttjenester, Leverandør, Rammeavtale

Reine, Nordland

Avsluttet: Fredag 22. Mars 2013