Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Rammeavtale - Konsulentbistand til utvikling for FRAM: Fremtidens billettering

Oppdragsgiver for denne anskaffelsen er møre og Romsdal Fylkeskommune ved Samferdselsavdelingen (heretter kalt Oppdragsgiver).
Oppdragsgiver er med i et Offentlig-Offentlig Samarbeid (oos). Medlemmene i OOSet er pt. AtB, Nordland Fylkeskommune, EnTur og akt. OOSet vil være medoppdragsgiver på denne rammeavtalen. Alle medlemmene i det Offentlig-Offentlig Samarbeidet skal kunne benytte seg av denne avtalen på oppdrag knyttet til oos-et. Alle avrop på rammeavtalen skal gå via Oppdragsgiver.
Oppdragsgiver skal inngå en rammeavtale med èn leverandør.
Avtalen vil ha en varighet på to år, med mulighet for forlengelse med inntil to år.
Leverandør skal bistå Oppdragsgiver med å utvikle og videreutvikle en ny billetteringsløsning for Oppdragsgiver og medlemmene i oos-et.
Arbeidssted for seniorutvikler app/nettbutikk vil i hovedsak være sammen med AtB i Deres lokaler i Prinsens Gate i Trondheim. Der skal utviklere samarbeide med et eksisterende utviklingsteam som allerede i lengre tid har arbeidet med billetteringsløsningen. Seniorutvikler integrasjon skal ha arbeidssted etter avtale, men må regne med tett kontakt med Oppdragsgiver i Molde. Oppdragsgiver har hovedkontor i Molde - Fylkeshuset i Julsundvegen 9.
Totalt antall timer på denne anskaffelsen er estimert til å være om lag 8 000 timer for hele kontraktsperioden. Arbeidsmengden som legges ned vil variere i løpet av kontraktsperioden. Dette er fremstilt i Vedlegg 4 Oppdragsbeskrivelsen. Estimert antall timer er ikke bindende for Oppdragsgiver, og kan endres både opp og ned i forhold til estimatet.
Se Vedlegg 3 Kravspesifikasjon, Vedlegg 4 Oppdragsbeskrivelse og Vedlegg 6 Bilag til Kontrakt for mer informasjon om oppdraget.
Anbud id:
709939
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Lørdag 3. April 2021