Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale konsulenttjenester innen ekstern kvalitetssikring av investeringsprosjekter (KS1 og KS2), kvalitetssikring av gjennomføringsfasen mv., bistand til utvikling av prosjektmetodikk

Oslo kommune v/Byrådsavdeling for finans, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale for konsulenttjenester til ekstern kvalitetssikring av større investeringsprosjekter.
Formålet med anskaffelsen er primært å ha tilgang til konsulenter som kan foreta ekstern kvalitetssikring av prosjekter i henhold til investeringsprosessen (KS1 av konseptvalgutredningen og KS2 av styringsdokument og forprosjekt). Det skal i tillegg kunne gjøres avrop for:
-Ekstern kvalitetssikring av prosjekter med lavere kostnadsramme
-Ekstern kvalitetssikring av prosjekter med statlig eller annen offentlig delfinansiering og/eller statlig eller annet offentlig engasjement i form av garantiansvar og lignende.
-Bistand til ekstern kvalitetssikring av andre deler av prosjektene. Det kan være kvalitetssikring i tilknytning til initieringsfasen eller gjennomføringsfasen.
-Ekstern kvalitetssikring av behovsplaner og standard kravspesifikasjoner, eller behov for å få foretatt supplerende analyser, utredninger eller praktiske forsøk bl. a. For å oppdatere eller forbedre beslutnings- og styringsunderlaget.
-Oppdrag knyttet til spesifikke deler av prosjektenes dokumenter og leveranser, samt kvalitetssikring av oppdragsgivers og eventuell styringsgruppes oppfølging av prosjektet.
-Bistand til å videreutvikle, implementere og etterleve kommunens prosjektmetodikk
Rammeavtalen vil være parallell og inngås med 4-7 leverandører.
Økonomisk estimeres rammeavtalen å ha et totalt omfang på 3 til 20 millioner kroner årlig. Estimatet er basert anslagsvis på 15-20 oppdrag årlig knyttet til KS1 eller KS2 til individuelle verdier på mellom ca 200 000 og 1 000 000 kroner eks. Mva. Det er videre ventet at oppdrag knyttet til annen kvalitetssikring av prosjekter og utvikling og implementering av metode har et mindre omfang enn kvalitetssikringstjenester knyttet til KS1 og KS2. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Rammeavtalen medfører ingen kjøpsplikt.
Anbud id:
632969
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 9. Mars 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud